Cerita Lelucon Dagelan Suroboyoan

Posted By toni indriyatno on Friday, October 28, 2016 | 11:01 PM



Cerita Lelucon Dagelan Suroboyoan – Cerita lucu gaya arek Surabaya dengan dialek khas Suroboyoan. Dimana dalam pergaulan maupun kehidupan sehari-hari orang Surabaya biasa menggunakan bahasa Jawa dengan kata-kata yang (maaf) kasar. Jadi jangan kaget kalo guyonan sering terlontar daftar kata pisuhan (misuh, makian) semisal: jancok, taek, asu, bedes, nggatheli, kakikmu, cogrokmu, kakekane, nggapleki dll. Ojo nesu ya, kan just for ngajak ndagel thok. Cuma lelucon dagelan iseng buat bahan tombo ngantuk biar gak kumat gendhenge

lelucon boso jowo suroboyoan nggatheli

Arek-arek bonek Suroboyo...!! yok opo iki? Crito dagelane diterusno pora? Rasido? Yo wes... tak tinggal mlungker nek ngono

Lhoh... lhoh... lha kok arek-arek iki malah gemrudug ngeroyok aku ki yo’opo seh? Waduduh... guyon rek, guyon... rasah ngamukan ngono talah... Jancok tenan!! ndasku benjut kabeh ki lho...

Yo wes, timbang matek, tak lanjutke ae crito lelucon dagelan Suroboyoan iki. Mreneo kabeh nglumpuk sak kanca kancane cekno tambah rame
 
Crito Lucu Nasron (dudu Nusron) Daftar Dadi Polisi

Nasron: Pak, arep ndaptar nyalon dadi pulisi
Polisi: Umurmu piro?
Nasron: 40 tahun
Polisi: Ketuweken, gak memenuhi sarat
Nasron: Ojo gelem dibodoni karo sarat. Seng ngerti maksute sarat iku yo sing nggawe sarat. Opo sampeyan sing nggawe?
Polisi: Ngono? Yo wis sak karepmu... Lulusan opo?
Nasron: SD
Polisi: SD? Ora masuk kriteria
Nasron: Ojo gelem dibodoni karo kriteria. Sing ngerti maksude...
Polisi: Cukup! Ojo diterusno... Sing ngerti artine kriteria iku yo sing nduwe kriterio. Ngono to karepmu?
Nasron: Cerdas sampeyan
Polisi: Duwurmu piro?
Nasron: 140 senti
Polisi: Kependeken. Ora mlebu standart
Nasron: Ojo gelem dibodoni karo standart
Polisi: Cukup! Iso renang opo ora?
Nasron: Ora
Polisi: Nduwe catetan kriminal opo ora?
Nasron: Ono thithik... Tau kecekel pas main domino, pak
Polisi: Yo wes, koen di trimo. Mulai mene koen ditugasno nok unit anjing pelacak
Nasron: Tugasku lapo pak?
Polisi: Njenggong karo ngambus-ambus TKP
Nasron: Asuuuuu....!!

 
Ceritane cukup yo rek... aku ngantuk. Babah koen pisuhi, jare niat nggawe crito dagelan suroboyoan tapi kok mung sithik? Lha yo opo maneh, belungku rasane remek kabeh. Suwengi nglideng ngubengi Suroboyo teko Wonokromo sampek Mbungur nggoleki Cak Supali. Karepku arep kursus dadi dagelan sing mbanyol, eh... malah ketemu arek nggatheli. Yo wes, nek pingin moco guyonan boso Jowo koplak liyane, klik iki ae: dagelan jowo .Nok kono ono banyolan sak bajeg akehe!
Blog, Updated at: 11:01 PM

1 comments:

  1. Hahahaaa gokil info wisata www.cariceritakita.bligspot.com

    ReplyDelete

Tolong jangan mengcopy paste isi humor di blog ini ya, kecuali gambar. Kalau gambar / meme silahkan dicomot sepuasnya asal tidak menghilangkan caption (tulisan republikGondes). Pelanggaran akan dilaporkan pada pak camat!

My Blog List

  • Filosofi Mancing - Komik kartun ini untuk kamu yang punya hobi memancing. Dalam arti sebenarnya loh ya, bukan plesetan mancing perkara (mania) dari acara TV. Kali ini saya s...